REPORT: Beachfreaks @ Beachclub Vroeger

Partyscene Redactie | 19 mei 2008
headlines

feest

Het was een groot feest afgelopen zondag. De vernieuwde Beachclub Vroeger opende haar deuren voor het zomerseizoen van 2008. Samen met het partyconcept Beachfreaks was het een opening die niet had mogen missen.

Het feestje begon om 16:00 uur. Vroeger gaf zelf ook nog een klein feestje voor genodigden in het restaurant. Daar was het al een drukte van jewelste. De champagne vloeide rijkelijk en de heerlijke hapjes kon je zeker niet laten staan.  Na de afsluiter van Gordon en Glennis Grace kon het feest voorgezet worden in de club.roog

Johnny de Mol had het publiek dat al in de club was al flink warm gekregen. Het werd drukker en drukker. Om 19:00 was het de beurt aan ROOG. Wat draait de man toch heerlijke muziek. Met zijn grappige handbewegingen en de heerlijke sound, die precies hoort bij een strandfeestje, zorgde hij dat het publiek los ging.

Sander Kleinenberg sloot de avond af en dat maakte de avond compleet.

Beachfreaks was een succes! En wat een geluk dat we deze zomer nog heel veel keren naar Vroeger kunnen voor Beachfreaks en heel wat andere leuke feestjes.  Om te beginnen met ARMADA@THEBEACH aanstaande zondag in Beachclub Vroeger. Ben jij erbij?

beachfreaks

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws