Win Awakenings kaarten voor aanstaande zondag

Partyscene Redactie | 22 februari 2008
headlines

Net als vorig jaar zal Awakenings Pasen vieren met een driedaagse weekender in de Amsterdamse Gashouder. Als je er in 2007 bij was tijdens Pasen dan weet je dat deze viering buitengewoon heftig is.

Er zijn drie bijzondere lineups geprogrammeerd op 21, 22 en 23 maart en het zal het zowel visueel als muzikaal smullen worden. Awakenings bouwt de feesten in de Gashouder muzikaal op van 125 BPM in het begin tot ruim 140 BPM aan het einde van de nacht, zodat je er elke avond lekker in komt.

Awakenings



Wil je exclusief kans maken op twee extra gastenlijstplekken voor Awakenings deze zondag? Log dan in of word lid van Partyscene, zet Awakenings zondagavond in je agenda op je Partyscene profiel, en mail naar info@partyscene.nl waarom juist jij moet winnen plus je profielnaam. Zet daarbij in je onderwerp “Awakenings winactie”. De meest originele mail wint, dus leef je uit! Foto’s en andere creatieve inbreng helpt daarbij uiteraard. De fotografen van Partyscene doen uiteraard ook als enige partysite visueel verslag dit weekend.

www.awakenings.nl

Awakenings 26 januari @ Eindhoven

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws