Dancentral: The Grand Opening

Partyscene Redactie | 14 februari 2008
headlines

Nederland is weer een club rijker en wel in Amstelveen, onder de rook van Amsterdam: Dancentral.

Er is maandenlang hard gewerkt om de Amstelveense club Dancentral klaar te krijgen voor gebruik en nu is het dan bijna zover, de deuren gaan open voor het publiek. De grote openingsavond wordt gehouden op dinsdag 11 maart. Vergeet wat je denkt te weten over het huidige uitgaansklimaat, want Dancentral wordt op een weergaloze manier ingewijd, zo laat de organisatie weten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de club en wordt het pand verrijkt met de meest exclusieve licht-, geluid-, rook-, laser- en special effects installaties. Op 11 maart gaan niet alleen de beats, maar ook de champagnekurken knallen.

dancentral

De volgende artiesten zullen hun opwachting maken in de kakelverse club: Sunnery James & Ryan Marciano, Dekky, Kenneth G, Hardwell, Afrojack, Quintino, Bassjackers, Apster, Helder, Jaimie Fanatic, Jane Doe, Miss Sugaware, Lina Ann, Yasmin le Bon, Afro Donato, Silverius, Nick Crockett en Thierry Matisse. Ook zijn er speciale optredens van Opposites, The Partysquad, Yes–R en Fouradi. Daarnaast zijn er weergaloze visuals en sexy modellen. De opening duurt van 20.00 tot 00.00 uur. Wil jij daarbij aanwezig zijn? Mail dan een originele aanvraag naar info@dancentral.nl voor een uitnodiging.   

Check ook www.dancentral.nl.

Zo wordt het persbericht naar de media gestuurd, maar de oplettende lezer zal weten dat het om de opening gaat van het pand waar o.a. ClubJudge huist.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws