Apenkooien!

Partyscene Redactie | 23 november 2007
headlines

ApenkooiVanavond wordt Off_Corso omgetoverd tot gymzaal. Kort na het driejarig bestaan slingert Apenkooi weer Off_corso binnen. De trouwe fans van dit populaire feest kunnen veel spektakel verwachten. Apenkooi pakt 23 november écht uit, degene met het beste gympak wint namelijk een heuse Vespa scooter!

De Apenkooi-dresscode schrijft sportief voor. En deze editie wordt creativiteit en originaliteit extra beloond. De bezoeker met het leukste, creatiefste en sportiefste gympak maakt kans op een geweldige Vespa Scooter. Fudge, het merk voor haarverzorgingsproducten, zal de “oldskool”  Fudge scooter beschikbaar stellen. Een vakbekwame jury selecteert de bezoekers met de meest originele en creatieve gymoutfits. Gedurende de avond zweept de “gymleraar” het publiek op, door een tussenstand van de nominaties te geven. Het belooft een spannende avond te worden voor het sporty uitgedoste publiek.
Apenkooi
Daarnaast wordt er uitgepakt met gymtoestellen, lekkere muziek en acts. De eindtwintiger beleeft op Apenkooi een reis terug in de tijd. Naar de basisschooljaren, waar Apenkooi altijd het hoogtepunt van de gymlessen was. De spanning die in de jonge jaren werd beleefd, overkomt het publiek op Apenkooi opnieuw. Apenkooi wil dat het publiek zich vrij voelt en plezier beleeft, maar het echte Apenkooi-spel wordt op het feest niet gespeeld. Natuurlijk is de zaal volledig gevuld met gymzaalattributen en er komen elementen uit het spel terug op het feest, maar het spel zelf wordt niet gespeeld. Toch moet men niet gek opkijken van iemand die in de ringen hangt, op de matten springt of van een “gymleraar”die jeugdherinneringen met het publiek ophaalt. Apenkooi is eigenwijs, speels en werkt aanstekelijk. Altijd anders, altijd nieuw met een vrolijk publiek dat samen dé attractie van de avond vormt.De sfeer is altijd buitengewoon ontspannen en er gebeuren links en rechts dingen die men niet verwacht in een club… gympies verplicht!

Meer info op www.apenkooi.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws