Soulheaven krijgt vaste stek in Nederland

Partyscene Redactie | 3 oktober 2007
headlines

Aankomende vrijdag 5 oktober tijd voor de eerste editie van de tweemaandelijkse residency in Panama.

De eerste editie opent de organisatie met Osunlade. Deze Amerikaanse dj / producer is bekend van zijn eigen label Yoruba Records. Tijdens de afgelopen Miami Winter Music Conference was hij verantwoordelijk voor het drukst bezochte deephouse event. Vrijdag 5 oktober is tevens de laatste keer dat Osunlade in Nederland te bewonderen is als dj. Binnenkort stopt hij namelijk met draaien.

Osunlade

De 2e editie van Soulheaven vindt 9 november plaats. Headliner is dan Louie Vega van het duo Masters at Work. Onlangs won hij een Grammy Award voor zijn “Curtis Mayfield Superfly remix” die verscheen op zijn eigen label Vega Records. Ook was hij de ontdekker van jazzfenomeen Raoul Midon en van een van de hotste deephouse deejays / producers van het moment, Mr V. Zijn Nederlandse optredens bij events en clubs zoals Luvdancin, Club More, Woo Circle en Amsterdam Studio’s staan menigeen nog in het geheugen gegrift. Hij komt voor een exclusieve dj set naar Soulheaven in Amsterdam.

Soulheaven is een wereldwijd gerespecteerd platenlabel uit de UK die zich hard maakt voor kwalitatieve deephouse met soul. De cd compilaties zijn o.a. gemixt door dj’s zoals Masters at Work, Kerri Chandler, Spen, Osunlade en Blade. Tijdens de opening zijn naast Osunlade, Ryan Marciano, Sunnery James, Leroy Rey, Phil Horneman, Lex Empress, mc John Agesilas en RiskSoundSystem van de partij.

Soulheaven 2

Partyscene mag voor dit event exclusief een vip-tafel voor 4 personen, plús een fles champagne weggeven. Kijk snel in onze rubriek winnen om te kijken hoe jij mee kunt doen.

Kaarten zijn te koop via AUB en Beep. Kijk voor meer informatie op de website van Panama.

GRAND OPENING OF SOULHEAVEN

5 oktober 2007

Panama, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws