Free Stealth Experience

Partyscene Redactie | 20 juli 2007
headlines

Met de laatste geslaagde vorige editie nog vers in het geheugen, maakt Stealth zich alweer klaar voor een volgende, ditmaal op het Bloemendaalse strand aanstaande zondag 22 juli. Ook deze keer staat er een rijtje puike platenridders klaar om je (gratis!) muzikaal te vermaken.

Jesse Garcia (ES)

Na Let’s Get Happy scoort Jesse momenteel met Off the Hook een ontzettende hit. Een waar multitalent die met zijn geweldige producties en indrukwekkende DJ sets een prominent onderdeel van Stealth Records vormt.

Laidback Luke

Nadat Luke met Hypnotize al zeer succesvol was voor Stealth, gooit hij momenteel hoge ogen in de charts met zijn samenwerking met de Swedish House Maffia met Get Dumb. Al jarenlang een van Neerlands meest geliefde dj’s en nu ook internationaal een ster.

Funkerman

Bekend van de oorexplosieve release The One en ontelbare hoogstaande performances, krijgt moeiteloos de handen de lucht in. Zijn verschijning wordt als genotrijk gerapporteerd en de ongedwongen sfeer van Stealth wordt door zijn funky housesounds feilloos opgevoerd!
Bloomingdale
Roog

Met deze Bloomingdale-resident voelt de zomerse strandavond vertrouwd aan. Roog was de eerste die een remix afleverde voor Roger Sanchez’ laatste album. Zowel nationaal als internationaal heeft Roog zijn sporen ruimschoots verdiend en zijn heerlijke mixes zorgen voor passie op de dansvloer.

Bas Jansen

Als labelmanager van Stealth Records weet Bas als geen ander waar Abraham de nieuwste plaatjes vandaan haalt en wat werkt op de dansvloer. Reken erop dat hij de houten planken met zijn banging set laat klapperen!

Dunca de la Funk

Gewild om zijn strakke platenkeus en vooruitstrevende dj techniek, beïnvloedt Dunca de la Funk de warmtegraad van de avondtemperatuur en past hij perfect binnen het Stealth-aanbod van deze avond.

Stealth Records is vijf jaar geleden opgericht door Roger Sanchez en wordt geroemd als vooruitstrevend houselabel. Sinds 2005 staat Stealth Records ook bekend om de spetterende feesten, die ook als platform dienen voor de verscheidene Stealth artiesten. Na Miami, Duitsland, Barcelona en verschillende one-off edities in Nederland is het nu weer de beurt aan Holland! Van 16.00-00.00 kan je genieten van de zomerse klanken. Meer info op www.stealth-records.com

Jesse Garcia - Off Da Hook



Roger Sanchez - Again

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws