Zaterdag 4 mei: SANDAYZ IN THE SAND

Partyscene Redactie | 4 mei 2007
headlines

sandayz

Aankomende zaterdag tovert organisatie 4NGME voor de vijfde keer de prachtige locatie The Sand om naar het zomerse spektakel “Sandayz”.

Het prestigieuze Sandayz staat bekend om haar zonnige sfeer, prachtige aankleding en altijd verassende line up waarbij resident House-helden “Roog” en “Ricky Rivaro” de avond inluiden en uiteindelijk het wiel overdragen aan een internationaal toptalent van hoog niveau.

 

Eerdere edities werden superster DJ’s: Eric Morillo, Sharam Jey, Bob Sinclair, Dennis Ferrer, Tom Novy, Joey Negro en Seamus Haji uitgenodigd als pronkstuk van Sandayz. Dit keer is het de beurt aan één van de grondleggers van de deep housesound “Kerri Chandler”. Bekend van de wereldbekende house producties “Get it Off”  en de zwoele “In The Morning”.

 

Als klap op de vuurpijl is de Amerikaanse “Mustafah” aan de Line Up toegevoegd. “Mustafah” is ooit begonnen in San Francisco en heeft Nederland inmiddels overtuigd van zijn top talent. Zijn muziek brengt hij uit bij het wereld bekende label Subliminal Records van Erick Morillo en heeft vorig jaar een coproductie gedaan met DJ Marnix voor het “Loveland” festival.

Ook is het de beurt aan upcoming talents en fast rising starsRyan Marciano en Sunnery James” (RMSJ) om tijdens Sandayz hun kunnen te bewijzen met een explosieve back2back-set. Daarnaast is de bekende “Norman Soares” achter zijn percussie te vinden en wordt de avond gehost door niemand minder dan MC/Vocalist: “MC Nova”.

De laatste kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl of 0900-3001250 (45 ctpm).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws