Nieuw dance-festival in Hoorn

Partyscene Redactie | 23 april 2007
headlines

Housers en Hardstylers samen op één festival

Het moet niet veel gekker worden. Naast alle al bestaande festivals is ons land wéér een festival rijker. Deze keer is het Noord-Hollandse Hoorn de plaats van handeling. Het is een festival voor house- en technoliefhebbers, maar ook voor hardstylers. Een erg aparte combinatie. Het Outdoor Stereo festival wordt mede georganiseerd vanwege het 650-jarig jubileum van de stad Hoorn.

Lekker feesten aan het water in het JulianaparkDe stad Hoorn is gelegen aan het IJsselmeer en dat is natuurlijk een prima locatie voor een festival. Outdoor Steroe vindt plaats in het Julianapark met plek voor 6000 bezoekers. Door de ligging en het groen er omheen krijg je gelijk dat heerlijke zomerse festivalgevoel. Over het terrein zijn drie area’s verdeeld. Zo is het house wat de klok slaat op de mainstage, staat er een grote festivaltent waar de hardere stijlen aan bod komen en is er een kleiner buitenpodium waar techno door de boxen knalt.

De line-up is, gezien de verschillende stijlen, nogal gevarieerd. Op de mainstage tref je Eric de Man, Erick E, Luciën Foort, Remy, Benny Rodrigues, Mr. Slide en Roger Blast. Houd je meer van de hardere housevarianten, dan ben je in de festivaltent aan het goede adres. Outblast, Luna, Gizmo en Shadowphaxx, Super Marco May, Activator, K-Zero, Bulles en Patrick D. Voor de techno liefhebbers wordt er een apart buitenpodium ingericht en hier kan je hele dag genieten van Bart Skils, Rejected, 2000 and One, Oliver Kucera, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw en Teatro Kultka.

Het Outdoor Stereo festival duurt van 12:00 tot 23:30 en toegang is vanaf 18 jaar. De kaarten kosten € 27,50 (ex fee) in de voorverkoop en € 35,- aan de kassa van het festival zelf. De voorverkoop verloopt geheel via Ticketbox.

Outdoor Stereo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws