Little Sexmachine

Partyscene Redactie | 19 maart 2007
headlines

De Flexbar in Amsterdam is één van de hotspots van dit moment in onze hoofdstad. De intieme club vlakbij de Westergasfabriek is wekelijks het toneel van interessante feesten en artiesten. Dit heeft organisator Meubelstukken inmiddels ook in de gaten en daarom gaan Joost van Bellen en co daar vanaf 8 april elke maand een nieuwe avond, genaamd Little Sexmachine, organiseren.

Voor degene die niet weten wie hij is, Ed Banger is de man die Daft punk ontdekte en tegenwoordig hoge ogen gooit met artiesten als Justice en UffieLittle Sexmachine is geinspireerd door de bayle funk feesten in de krottenwijken van Rio en Sao Paolo, de smerige booty feesten in downtown Miami, de nieuwe up tempo sound uit Baltimore, het andere geluid van het toonaangevende Ed Bangers label uit Parijs en alles wat daar tussen ligt. Een veel zwartere sound dan het hippe rock&rave geluid van bijvoorbeeld Rauw en veel moderner, frisser en opzwepender dan de doorsnee urban.

De eerste editie komt Krazy Baldhead op bezoek. Deze man komt uit de momenteel zeer populaire Ed Banger stal. Voor degene die niet weten wie hij is, Pedro Winter (de man achter Ed Banger records) is de man die Daft punk ontdekte en tegenwoordig hoge ogen gooit met artiesten als Justice en Uffie. Krazy Baldhead staat bekend om zijn live improvisaties met zijn ultieme zware bassen en futuristische Franse freaky fratsen. Natuurlijk is er ook veel meubelstukken geweld deze avond met Mr Wix, Joost van Bellen, Wannabeastar en mc Lyrical Tie.

Meubelstukken

Flexbar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws