Dance Valley 2006 dvd

Partyscene Redactie | 14 februari 2007
headlines

Het is een half jaar geleden dat Dance Valley plaats vond, tijd dus om het allemaal weer eens terug te bekijken en te beluisteren. De dvd ligt net in de winkels.

dance valley festival 2006 dvdDance Valley vond vorig jaar plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli. In eerste instantie leek het even niet te willen vlotten met het weer, maar al snel kwam er een fijne zon door. Wil je nog eens terugzien hoe lang de rij voor de ingang was? Hoe smerig de toiletten waren? Hoe het er op de camping uitzag? Hoe je favoriete dj’s draaiden? Welke stunts die BMX gasten ook alweer deden? Nu kan het allemaal, want de dvd Dance Valley festival 2006 ligt nog geen week in de winkels. Dat wordt weer even heerlijk herinneringen ophalen.

Je eigen herinneringen blijven natuurlijk altijd het mooist en op zo’n dvd staat altijd de helft niet op van wat je er zelf graag op had willen hebben. Dance Valley festival 2006 bevat flink wat sfeerverslagen, een registratie van het festival, een fotogallery, interviews met dj’s als Fedde le Grand, Marco V en Ferry Corsten, waarbij de camera ook een kijkje bij hun dj-sets neemt. Ook organisator Brian Bout komt uitgebreid aan het woord. Leuk om naar te kijken, maar het is natuurlijk veel leuker om er zelf bij te zijn. Dat kan weer op zaterdag 14 juli.

Meer info vind je op www.udc.nl. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws