Bad Boy Bill – The World Tour

Partyscene Redactie | 13 februari 2007
headlines

De Amerikaanse superster dj Bad Boy Bill is bezig met een wereldtournee. Op vrijdag 13 april doet hij eenmalig ons land aan en staat hij in de Maassilo in Rotterdam.

bad boy billBad Boy Bill is al tot twee keer toe verkozen tot beste dj van de Verenigde Staten en wereldwijd heeft hij al miljoenen platen verkocht. Het toont aan hoe populair de man is. Niet alleen in eigen land, maar ook in de rest van de wereld. Niet voor niets is de dj nu bezig met een tournee over de wereld. Hij doet met zijn Bad Boy Bill - World Tour dan ook Nederland aan en dat is de eerste keer. Op vrijdag 13 april maakt Bad Boy Bill zijn Nederlandse debuut in de Maassilo in Rotterdam. Hij heeft er in ieder geval een goede dag voor uitgekozen om zijn energieke electrohouse uit de speakers te laten knallen.

Bad Boy Bill kan haast niet wachten totdat hij in Nederland uit het vliegtuig stapt. De Amerikaan vindt namelijk dat de grootste namen uit de dansscene op dit moment toch uit Holland komen. Bill: “Ik weet zeker dat ik met de set die ik aan het voorbereiden ben voor de Maassilo, een show neerzet waar nog wat jaartjes over nagepraat gaat worden." We zullen het zien. De dj wordt in ieder geval bijgestaan door Erick E, Benny Rodrigues, DJ Chuckie, Sidney Samson en Tony Cha Cha, die ook wel een feestje kunnen bouwen. Verder zijn er nog mc’s, dansacts, surprise acts en gastoptredens.  

Bad Boy Bill – The World Tour

Vrijdag 13 april, Maassilo, Rotterdam

Kaarten € 25,-- ex fee en het feest begint om 23.00 uur.

Meer info vind je op www.badboybill.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws