Todd Terry naar Panama

Partyscene Redactie | 16 november 2006
headlines

De legendarische Todd Terry komt naar Amsterdam. Zaterdag 18 november geeft de house legende een drie uur durende set op Houseplay in Panama.

Can You Party?, Keep on Jumpin’, Something Going On en I’ll House You van de Jungle Brothers. Wereldbroemde tracks die nog steeds in menig dj-set te horen zijn. Grote man achter deze nummers is Todd Terry. De New Yorker zit al sinds begin jaren tachtig in de dancescene en heeft al een respectabele cv opgebouwd. De man was in 1988 verantwoordelijk voorde houserevolutie in Amerika. Zijn grootste succes is nog wel zijn remix van Missing, van Everything But the Girl, uit 1995. Nog steeds draait hij mee aan de top en zijn unieke mix van house, moddervette afro ritmes en soulvolle vocalen en ritmes brengen nog steeds iedere dansvloer in vervoering. Het kan ook niet anders dan dat het zaterdag groot feest wordt in de Panama.

todd terry

 Todd Terry is niet de enige die op Houseplay staat. Panama residents El Sandro en Jan Boom zullen de grote zaal opwarmen en de studio is het domein van Therapy Works, van dj Bart Thimbles. Voordat het feest losbarst is er nog theater in Panama. Dan wordt Nightwriters georganiseerd, met schrijvers Kluun, Hafid Bouazza en Saskia Noort. Wil je naar beiden toe, dan kun je een speciaal combi-ticket kopen voor Nightwriters en Houseplay. Die kosten 15 euro in de voorverkoop en 17,50 aan de deur.

Meer info vind je op www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws