Partystelling van de week

Partyscene Redactie | 11 september 2006
headlines

Aciiiiied!Fluitjes, smiley’s en acidhouse: de vaste bezoekers van The Original Warehouse Acid Party (OWAP) kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Het feest is dan ook elk jaar, weken van tevoren, uitverkocht. Is zo’n party vol achterhaalde classics, gedraaid door dj’s met de gemiddelde leeftijd van vijftig jaar, wel zo leuk?

De programmering van OWAP, op zaterdag 28 oktober in de Docklands in Amsterdam-Noord, is door organisator Meulebstukken bekend gemaakt. De Nederlandse toppers staan er weer allemaal: Dimitri, Joost van Bellen, Cassie 6, Eric de Man,  Groovemaster Johnson en Roog. Als dat geen flinke portie acid oplevert, dan weten wij het ook niet meer.

Ook uit Engeland is het beste van het beste gehaald. Wel eens van Club Hacienda in Manchester gehoord? Dat is het Britse equivalent van het Rotterdamse Parkzicht - gesloten na schietpartijen en drugshandel. Graeme Park en Mike Pickering zwaaiden daar de scepter, op het gebied van muziek dan. Speciaal voor de Nederlandse liefhebbers van acidhouse, verlaten zij het Britse bejaardentehuis om in Amsterdam nog een keer te kunnen schitteren. Vergezeld van Byron 'Ten City' Stingily, Mark ‘S Express’ Moore en Mark Verbos, zullen ze de heetste piepknordeuntjes op het publiek afvuren. Accciiiiiiiddddd!!

Is een feest waar platen voorbij komen die je al honderd keer hebt gehoord wel zo leuk? Is een set van een dj die enkele uren na zijn optreden met zijn kleinkinderen op pad moet, nog wel inspirerend? Jullie mogen het zeggen. De stelling van deze week luidt dan ook: Weg met de classic feesten! De tijd van de acid house en bijbehorende raves is geweest. 

Voor diegenen die dit feest niet willen missen: kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar en kosten in de voorverkoop 25 euro. Aan de deur betaal je een tientje meer, mocht het feest dan nog niet uitverkocht zijn.

Meer info: OWAP

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws