Strandtent van de week: Strand West

Partyscene Redactie | 25 juli 2006
headlines

Welliswaar niet een echte strandtent, maar zeker wel de moeite waard om op te nemen in de strandtent van de week headline.Dit hippe stadsstrand in Amsterdam is the place to be.

Dit stadsstrand is niet zomaar een stadsstrand, het is een plek waar je van alles kunt doen. Het strand is gelegen op een heel bijzondere plek. In een soort vinex-achtige locatie midden in Amsterdam, een mini wijkje gemaakt van Containers, deze container woningen zijn speciale wissel woningen waar 11.000 studenten wonen.

Strand West ligt meteen naast deze woningen. Dit strand is daarom ook een perfecte plek voor studenten en hun feestjes.

Strand WestJe kunt hier van alles doen. Voor de echte zonaanbidders zijn alle strandfaciliteiten aanwezig. Ligstoelen, hangmatten, zitjes en diverse schaduwplekken. Maar toch ook voor de ouders met kinderen die van de zon willen genieten hebben we een lage afzetting zodat de kinderen niet ongemerkt richting het water kunnen lopen.

’s Avonds kun je uitgebreid eten in het restaurant of barbecuen op het strand. En regelmatig worden er films gedraaid in de openlucht of in de binnenbios.Er worden hier ook regelmatig feesten gehouden met verschillende thema’s, dus voor ieder wat wils!

Een super plek in het hartje van Amsterdam! Kijk voor meer info en de komende feesten op www.strand-west.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws