Strandtent van de Week: De Karavaan

Partyscene Redactie | 23 mei 2006
headlines

Het Zwarte Pad in Scheveningen is een super plek om lekker tot jezelf te komen. Een paar van de meest relaxte beachclubs staan daar naast elkaar, waar je gewoon lekker kunt genieten en vooral jezelf kunt zijn.

Een van die beachclubs is De Karavaan, geen strak ge-stylde beachclub, geen hele trendy inrichting en ook niet de mooiste beachclub die er is, maar voor de strandliefhebbers is het een oase. Het is alsof je thuis bent, een huiskamer met een enorm terras pal aan het strand.karavaan

Vijf jaar geleden begon de Karavaan en het is ondertussen uitgegroeid tot een begrip aan het strand van het Zwarte Pad.

De uitgangspunten van de Karavaan zijn laagdrempeligheid en intimiteit, een perfecte basis om even lekker bij te komen.

Er is geen ruimte voor hard-house stijlen, jazzy geluiden passen meer bij de karavaan net als een old school bbq, een vers stukje vis of een (halal) stukje vlees eten in de huiselijke sfeer.

De muziekkeuze van de Karavaan sluit perfect aan op deze relaxte sfeer. Bij de Karavaan vinden ze dat strandmuziek vooral ontspannen moet zijn, denk aan muziek van Bob Marley, Angie Stone of bijvoorbeeld Michael Franti. Overdag krijg je dus veel soul, jazz, reggae en blues met af en toe wat oude disco te horen.

Maar tijdens de vele feesten van de Karavaan, hoef je niet bang te zijn dat je, je zal vervelen. Op dit soort avonden gaat het dak eraf en kan er tot in de late uurtjes worden gedronken, gedanst en gefeest.

Wil je meer informatie kijk op www.clublkaravaan.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws