Strandtent van de Week: Beachclub Vroeger

Partyscene Redactie | 8 mei 2006
headlines

Deze week staat Beach Club Vroeger, in Bloemendaal, in de schijnwerpers. Vroeger is een trendy en gezellig plek, waar men op zowel mooie als minder mooie kan genieten in alle weelde. Het ligt op een van de mooiste locaties in Bloemendaal.

Bij Beachclub Vroeger lijkt het net of je even weg bent uit Nederland. Hier krijg je het gevoel alsof je terug de tijd gaat, Saint Tropez in de jaren 70. Denk aan Brigitte Bardot, de Kennedy’s en de all time favoriet Casablanca.

Vroeger

Beachclub Vroeger heeft een open keuken met een houtskoolgrill, hier kom je zeker aan je trekken. Simpele gerechten, maar met een goede kwaliteit. Less is More.

Ook als je alleen wilt lunchen ben je hier aan het goede adres, heerlijke, lichte mediterrane voorgerechten en gegrilde vis, vlees of gevogelte.

Maar niet alleen om te eten ben je hier aan het goede adres, ook voor een leuk feestje! Om alvast goed te beginnen is 12 mei het openingsfeest! Dit jaar opent Vroeger het seizoen met een openingsfeest in de stijl van Moulin Rouge. Heerlijke muziek, dansen en een spetterende show! Het feest begint tussen 18.30 en 19.00. Nog niets te doen in het weekend? Dan is dit feest zeker de moeite waard!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws