Aware

Partyscene Redactie | 14 maart 2006
headlines

aware flyerOok dit jaar gaat Dance4Life zich weer voluit manifesteren en dat is belangrijk, want op veel plaatsen in de wereld vormen aids en hiv nog steeds een enorm groot probleem. De aandacht daarvoor is dus hard nodig, omdat nog iedere dag zo’n 14.000 jonge mensen besmet worden met het virus. Wij krijgen daar nagenoeg niets van mee, behalve een incidenteel filmpje in de nieuwsuitzendingen. Dance4Life wil die stilte doorbreken en doet dat door middel van muziek en dans.

Op zaterdag 25 maart kun jij de strijd tegen aids een handje helpen, door naar Studio 80 te komen. Daar wordt op Aware een frisse muzikale injectie gegeven. De beats zijn afkomstig van dj’s Sandrien, Tom Trago en Jesse Voorn. Deze artiesten dragen Dance4Life een warm hart toe en treden dan ook belangeloos op voor het goede doel. Het feest begint om 22.00 uur en duurt tot 03.00 uur. Het kost je minimaal vijf euro om binnen te komen, maar je mag natuurlijk ook wat meer geven. Al het geld dat die avond wordt opgehaald gaat rechtstreeks naar Stop Aids Now! en WPF, de partners van Dance4Life. Zij besteden het geld aan projecten die het hardst door aids getroffen worden.

En dit is nog maar het begin. Dance4Life gaat ook dit jaar weer in meer dan acht landen de mensen laten dansen. Op 25 november zullen tienduizenden jongeren in het wit in landen als Nederland, Duitsland, Engeland, Rusland, Tanzania, Ethiopië, Zuid-Afrika en Indonesië al dansend een ware aardverschuiving teweeg brengen.

Kijk voor meer informatie op www.dance4life.nl.     

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws