Slam @ Bold

Partyscene Redactie | 17 februari 2006
headlines

Slam

Deze keer wordt er door organisator Chemistry samengewerkt met Full Spectrum met als resultaat een afwisselende line-up bestaande uit Le Clic (live), Marcello, Bonner, Adriaan Veldhuizen, Sandrien en talent van het jaar Nuno dos Santos.

Kort geleden kwam Slam nog met hun nieuwe mix album Nightdriving. Het duo dat Daft Punk via hun label Soma nog hun big break verschafte maakte op dit schijfje duidelijk een switch van de electro-house en techno waar ze bekend mee zijn geworden naar een meer minimal klinkend geluid. Op 4 maart draaien ze niet alleen op de decks, maar zal ook Ableton ingezet worden om een unieke eigen twist aan de tracks en hun set te geven.

Naast het optreden van Slam is er een live gig van electro click housers Le Clic. Het trio van Le Clic man wel dé verrassing van de Amsterdamse underground genoemd worden. Hun optreden op Noorderslag onlangs werd nog bejubeld door 3voor12.

Marcel Bakker, aka Marcello, zal deze keer ook een set in de hoofdzaal neerzetten. Bij alle voorgaande edities nam hij telkens de kleine zaal voor zijn rekening met een 5-uurs marathon set. Full Spectrum host nu die zaal, met sets van Nuno dos Santos, Sandrien, Bonner en oprichter Adriaan Veldhuizen.

Check hier het interview van Partyscene met Slam. Meer info op: www.chemistry.nl, www.fullspectrum.nl & www.panama.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws