Snowbombing 2006

Partyscene Redactie | 20 december 2005
headlines

Zeven dagen lang feesten in hagelwitte sneeuw, totdat je omvalt van het bier, de gluhwein, Jagermeister of gewoon van de moeheid. Snowbombing moet weer een groot festijn worden van drank, muziek en sport. sneeuwVoor velen is het even een korte vakantie in het voorjaar, die je niet alleen op je ski’s of snowboard doorbrengt, maar ook swingend op de dansvloer. Want muziek neemt naast het stuntwerk op de pistes een erg belangrijke plaats in bij het evenement. Can 2 tot en met 8 april 2006 kun je je dan ook helemaal laten gaan in het Oostenrijkse Mayrhofen. En er is genoeg te doen op deze revolutionaire kijk op après ski. Er is 625 km piste en ’s werelds beste dj’s en live acts en 3500 feestbeesten reizen af naar Mayrhofen.

Nog niet alles is bekend, maar de volgende artiesten zijn in ieder geval al bevestigd: Dave Clarke, London Elektricity, Michel de Heij, 2 Many DJ’s, Radio Soulwax presents Niteversions, Audio Bullys, James Zabiela, Darren Emerson, Roni Size, Jackson and his Computerband, Pendulum, Luke Vibert, Jazzanova, N>E>D, Plaid, Nutone, Logistics, Norman Jay, The Cuban Brothers, Meat Katie, Justin Robertson, Bugz In The Attic, DJ Yoda, Krafty Kuts, High Contrast en Kid Carpet. De beste clubs en organisaties hosten ook dit jaar weer de feesten.

Maar, naast de feesten, draait het natuurlijk om sport. Zo kun je meedoen aan de Snowbombing Slopestyle competitie en zijn er genoeg pistes die erom schreeuwen om overwonnen te worden. Je kunt dan natuurlijk het beste het hele snowbombing pakket nemen.      

Kijk voor meer informatie op www.snowbombing.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws