Only Armin

Partyscene Redactie | 28 september 2005
headlines

arminNa zo’n 30 succesvolle afleveringen van Armin Only op Ibiza, en in Nederland, Amerika, Engeland en Griekenland is de tijd is daarom aangebroken om met het spraakmakende concept een volgende stap te zetten met een groot evenement in Ahoy’ dat als ondertitel ‘The Next Level’ heeft.

Armin van Buuren: “De Armin Only feesten zijn de mooiste feesten in mijn carrière tot nu toe. Met 2.500 mensen een feest vieren is waanzinnig, maar we moeten verder. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met UDC en komt er in Ahoy’ een vervolg dat groter van opzet is. Ik weet zeker dat we samen in creatief opzicht het onderste uit de kan zullen halen. UDC heeft bewezen hierin te zijn gespecialiseerd en er zullen enkele gasten optreden die op mijn tweede artiestenalbum ‘Shivers’ van de partij zijn geweest.”

De verwachtingen voor het evenement Armin Only op 12 november in Ahoy’ Rotterdam zijn dan ook hoog gespannen. Het belooft een gedenkwaardige nacht te worden in Rotterdam, omdat nummer drie van de wereld momenteel in topvorm is.

Armin van Buuren: “Dance betekent hypnose en opgaan in de muziek en een DJ-set is meer dan het draaien van hits. Vroeger was je progressive, house, trance of techno, maar omdat alle stijlen zich mengen, verdwijnt de hokjesgeest. In Ahoy’ wil ik het publiek uitdagen en aantonen dat mensen open staan voor nieuwe en goede muziek.”

Negen uur lang maar liefst zal Armin je meevoeren op een betoverende muzikale reis, waarbij tussendoor enkele artiesten aan boord klimmen om de dj/producer/labelbaas bij te staan. Wie dit zijn wordt pas op de avond zelf bekend. Wellicht Jan Vayne, of Ray Wilson, muzikanten waarmee hij al succesvol heeft samengewerkt. Daarnaast zullen er in ieder geval twee gasten aanwezig zijn waarmee Armin nog niet eerder gewerkt heeft.

armin“Armin staat op dit moment op een punt om nummer 1 te worden op de wereldrang lijst voor beste DJ”, aldus Brian Bout, directeur van UDC. Gezien de goede relatie en de jarenlange samenwerking ben ik van mening dat we alle zeilen moeten bijzetten en hem hierin moeten steunen. Daarnaast ben ik van mening dat Armin inderdaad toe is aan een nieuwe stap. Hij is in de loop der jaren meer volwassen geworden en is klaar voor een eigen optreden. Geheel en alleen gewijd aan zijn stijl. Met alle ingrediënten zoals ik deze nu voor me zie, moet het heel raar lopen als dit geen succes wordt.”

Het oogverblindende podium in de vorm van een groot zeilschip uit de 17e eeuw, dat ook op DanceValley gebruikt werd, zal ook op 2 november afmeren in Ahoy’. Het bedrijf Armada Music is vernoemd naar de eigenaren Armin van Buuren, Maykel Piron en Dave Lewis én de onoverwinnelijke Spaanse vloot van enkele eeuwen geleden. Tevens heeft Armin zijn hele leven aan het water gewoond en is daarom gek op varen. Niet voor niets vonden enkele Amin Only clubavonden plaats op de Ocean Diva boot in Amsterdam. Een stap naar een van de grootste havens ter wereld is voor hem daarom ook een logische stap.

Kaarten zijn te verkrijgen via Ticketbox.

www.arminvanbuuren.com
www.udc.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws