Martin Solveig niet naar Bloemendaal

Partyscene Redactie | 20 september 2005
headlines

msDe Defected In The House closingparty op zondag 25 september in strandtent Bloomingdale in Bloemendaal moet het zonder Martin Solveig stellen. Het Franse house icoon en de headliner van de sloteditie van Sundale 2005 kreeg eerder deze week geheel onverwacht te maken met een sterfgeval in zijn naaste familiekring en heeft al zijn boekingen voor de komende maand daarom afgezegd.

De closingparty van het befaamde Britse houselabel Defected gaat natuurlijk wel gewoon door. De organisatie heeft in de vorm van Sandy Rivera (Kings Of Tomorrow) een uitstekende plaatsvervanger voor Solveig gevonden. srRivera heeft al een indrukwekkende staat van dienst en heeft zich, als brein achter het legendarische project Kings Of Tomorrow, ook al ruimschoots bewezen als innovatieve houseproducer. Zijn energieke dj-sets staan in menig geheugen gegrift.

Naast Sandy Rivera komt ook labelbaas Simon Dunmore met zijn platenkoffer langs en staan de Nederlandse dj’s Roog, Radikal Roy en Ricky Rivaro achter de draaitafels. Toch nog een goed einde van een mooi seizoen vol echte house.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws