Wordt jij Hed Kandi DJ?

Partyscene Redactie | 7 september 2005
headlines

Hed Kandi

Hed Kandi

Na een tamelijk schrale zomer kan iedereen wel wat zomerse tunes gebruiken. Daarom is er zaterdag 17 september weer een nieuwe editie van Hed Kandi in Hotel Arena. Binnenkort kan jij de nieuwe resident worden!

De Belgische Tom de Neef, die de labeleigenaar is van Nightfever, heeft een indrukwekkende discografie opgebouwd. Onder pseudoniemen als Plastika scoorde hij grote hits. Daarnaast remixte hij o.a. de Brand New Heavies, Stonebridge, Roger Sanchez en Kylie Minogue. Ook de Engelse Rob Wilder en live artiest Peyton zullen een wervelend optreden leveren.

In de Tuinzaal zullen de hele avond houseclassics klinken. Hiervoor zijn Ricky Rivaro en Salsalounge resident D-Rashid verantwoordelijk. Als jij ook voor Hed Kandi wil draaien, en ben je tussen de 20 en 30 jaar? Mix dan een 1 uur durende demo in elkaar (Hed Kandi style), en stuur die met een biografie, motivatie en foto naar:

Hed Kandi DJ Contest, Postbus 15372, 1001 MJ, Amsterdam

Op basis hiervan worden 6 mensen uitgenodigd om te draaien tijdens een exclusief Hed Kandi feest tijdens het Amsterdam Dance Event (27 oktober) op de Supperclub Cruise. De jury zal bestaan uit leden van het Hed Kandi Management. Succes!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws