Win kaarten voor Tristan Prettyman in Paradiso!

Partyscene Redactie | 15 augustus 2005
headlines

In navolging van de multi-getalenteerde surfers jack Johnsson en Donavon Frankenreiter is er nu een vrouwelijke tegenhanger: Tristan Prettyman. Deze singer/songwriter/surfgirl treedt zaterdag 20 augustus op in Paradiso en Summerscene mag 2 x twee kaarten weggeven!!

tristan live

Dat deze dame wat in haar mars heeft bewijst wel het feit dat Tristan Prettymanis zojuist genomineerd is voor ‘best acoustic’ van de San Diego Music Awards. Ook speelde ze al met muzikanten die ook voor Jack Johnsson geen onbekenden zijn.

Toen Tristan nog op highschool zat deed ze fanatiek mee aan surfcompetities. Nog steeds ligt ze liefst zo vaak mogelijk in het water maar muziek maken neemt nu bijna al haar tijd in beslag. Hoewel ze nog maar twee jaar live optreedt, heeft ze al een groot platencontract weten te bemachtigen.

surferchick on guitarspeed

Haar succes kwam toen een van haar songs in een surffilm werd gebruikt en ongekend populair werd. Mensen vroegen haar om de cd en waar ze optrad. Vanaf dat moment is ze haar eigen muziek carrière serieus gaan nemen en heeft ze in de loop der jaren een vaste schare fans in eigen land.

cd Tristan Prettyman Wat moet je doen om een twee vrijkaartjes te ontvangen voor dit concert? Beantwoord de volgende twee vragen:

Waar komt Tristan Prettyman vandaan?

Met welke bekende muzikant trad zij op?

Stuur je antwoord naar redactie@summerscene.nl en wie weet, sta jij aanstaande zaterdag intiem te zijn met Tristan in de kleine zaal van Paradiso!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws