Salsa aan de Maas

Partyscene Redactie | 4 augustus 2005
headlines

Tot en met 1 september kun je langs de Maas in Rotterdam je heupen losgooien. Op het Strand aan de Maas is iedere donderdagavond ‘Salsa on the Beach’.   Op een speciaal voor Salsa aangelegde vloer, maar ook op het grote terras, of gewoon: voetjes in het zand op het strand.

de taal van muziek In Latijns-Amerika heeft men al lang ontdekt dat muziek en dans bijdragen aan een positieve levenshouding. De taal van muziek en dans overschrijdt grenzen.  Culturele verschillen komen samen tot één universele vorm van expressie en communicatie. Salsa is een van die vormen van expressie. In een land als het onze waar culturele verschillen vaak op negatieve wijze de aandacht opeisen is het een –tropische- verademing dat er ook een leuke manier is om verschillen te delen.

salsa aan de maas salsa aan de maas

In Rotterdam, aan de rivier die sowieso zoveel steden verbindt, worden iedere week salsa-avonden gehouden die voor iedereen toegankelijk zijn. Vanaf zeven uur ’s avonds kun je –gratis- met de zwoele salsa aanvangen  Er is een salsa dj om je in de mood te brengen. Kun je er nog niets van en zijn je Hollandse heupen wat stijf? Er worden ook workshops gegeven. En als het echt niet lukt je los te gooien kun je natuurlijk ook gewoon van de muziek genieten.

relaxen aan de maas

Salsa on the Beach, Strand aan de Maas, Rotterdam

Donderdag 7 juli
Donderdag 4 Augustus
Donderdag 1 September


Alle gratis workshops beginnen om 20:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws