Feelin\' Good Week bij Brunotti Beach House

Partyscene Redactie | 14 juli 2005
headlines

Van 17 t/m 22 juli organiseert Brunotti, samen met Globalicious, CULIPRO en Phono.nl,  zes bijzondere relax en party avonden. Tv-kok Ramon Beuk en presentatrice Cindy Pielstroom zorgen voor de juiste sfeer op deze avonden en inspireren de bezoekers tot een positieve denkwijze. Maar het is vooral voor iedereen die graag een avond of een hele week ongedwongen wil feesten op het strand. 

brunotti beach house

Wat staat er te gebeuren?

Globaliciousplaatst een verfbar bij het Beach House waaraanbezoekers kunnen schilderen. Een menukaart is voorhanden ter inspiratie. Van de schilderijen worden aan het eind van de toer een grote vlag gemaakt die wordt aangeboden aan Kofi Anan tijdens de UN Meeting on Development Goals.   Je kunt je vingers aflikken onder leiding van tv-kok Ramon Beuk. CULIPRO, een professionele organisatie voor culinaire producties brengt namelijk Fantastic Fingerfood.
Ten slotte zorgt Phono.nl de juiste dj's en sounds.

Waar is het allemaal om te doen?

Een van de organisatoren, Globalicious, wil samen met jonge mensen een nieuw, positief en hoopvol wereldbeeld creëren. Globalicious, een initiatief van Cindy Pielstroom, reikt jonge mensen handvatten aan waarmee ze aan de slag kunnen met creatieve uitdagingen. (lees meer op de website mtv.nl/globalicious).

LineUp:

zondag 17:
Jar - Warren Fellow
maandag 18:Allan Siades - Maximo Gomez
dinsdag 19:Randoman - Joe
woensdag 20:Warren Fellow - Allan Siades
donderdag 21:Dekster - Bart Integro
vrijdag 22:Maximo Gomez - Ruiz

Feelin' Good Week
Datum: dagelijks van 17 t/m 22 juli 2005
Tijd: dagelijks vanaf 18.00 uur tot sluitingstijd
Locatie: Brunotti Beach House, Strandweg 2, Scheveningen
Info: 070 - 355 8783 / www.brunotti.com/beach

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws