Line-up 5 Days Off compleet

Partyscene Redactie | 9 mei 2005
headlines


Qua muziekaanbod wil 5 days off dit jaar nog breder gaan en daarnaast wil de organisatie ook andere kunstuitingen tonen, in de sfeer van de programmering. Hiervoor zijn dit jaar het Nederlands Instituut voor Mediakunst, Montevideo/Time Based Arts ingeschakeld voor een tentoonstelling en een avondprogramma.
Van woensdag 13 tot en met zondag 17 juli vindt de vijfde editie van 5 days off plaats op de bekende locaties Melkweg en Paradiso. Dit jaar zijn er ook twee nieuwe aan toegevoegd, te weten de Heineken Music Hall en Nederlands Instituut voor Mediakunst. Het elektronische muziekfestival zet hiermee opnieuw een belangrijke stap in haar ‘carrière’.

De programmering van de avonden in Melkweg en Paradiso is inmiddels voor het grootste deel rond. Verwacht onder meer Fischerspooner, Gilles Peterson & MC Earl Zinger, Richie Hawtin, DJ Hell, LCD Soundsystem, M.I.A., Miss Kittin & The Hacker en Tiga. Underworld zal op de slotdag van het festival in de Heineken Music Hall optreden. Deze Britse groep is legendarisch door het vermengen van elektronische muziek met (gitaar)pop, op volslagen originele wijze en zonder ooit commercieel te worden.
Verder waren de optredens van Blackstrobe, Akufen, Luke Vibert, Michael Mayer en Brooks reeds bekendgemaakt.

De kaartverkoop voor Underworld en de festival-passepartouts is reeds gestart, bij de bekende voorverkoopadressen. Aanstaande woensdag start de verkoop van alle overige tickets: losse tickets voor Melkweg en Paradiso, en dagpasse-partouts, die geldig zijn voor beide locaties. Alle tickets geven ook toegang tot het Nederlands Instituut voor Mediakunst.

Woensdag 13 t/m zondag 17 juli 2005
Melkweg, Paradiso en Heineken Music Hall, Amsterdam
Check voor meer info www.5daysoff.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws