PS Interview: DJ Furniture

Partyscene Redactie | 4 mei 2005
headlines




Tekst: Gijs van der Togt

De drijvende kracht achter de website DJ Furniture is Arnaud van der Werf. Deze tegenwoordig in Noord woonachtige Amsterdammer liep jaren rond in de Amsterdamse uitgaansscene en kocht zoals zoveel aspirant dj's onnoemelijk veel platen. Partyscene ging langs bij zijn knusse werkplek in Amsterdam-Noord.

Hoe is DJ Furniture ontstaan?

"Op een gegeven momen merkte ik dat veel vrienden behoefte hadden om hun platen eens goed op te bergen, en ook hun draaitafels eens goed weg te stoppen. Toen kwam bij mij het besef dat er eigenlijk nauwelijks bedrijven waren die dit aanboden."

Een gat in de markt dus?

"Laat ik het zo zeggen. Het begint langzamerhand te lopen. In de toekomst hoop ik ook bouwpaketten te kunnen leveren. Het is nu alleen nog mogelijk om een DJ Desk dan wel platenkast af te halen of dat ik het zelf bezorg."

Maak je ook op maat?

"Als mensen speciale wensen hebben, dan kan dat natuurlijk voor een meerprijs. Zo heb ik in het verleden al een speciale dj booth gemaakt voor 'The Sugar Factory', maar kunnen bijvoorbeeld ook platenkasten op maat gemaakt worden."

Wel eens onmogelijke wensen meegemaakt?

"Nou, er was ooit een studentenvereniging die iedere week een ander idee had hoe een ideale dj booth eruit zou moeten zien. Het zou een bar moeten zijn, en een dj desk tegelijkertijd. Ze kwamen echter elke week met een ander maat aanzetten. Toen heb ik ze op een gegeven moment vertelt dat ik zo geen zaken doe. Uiteindelijk heb ik ze toch nog een dj meubel geleverd."

Wat zijn je toekomstplannen?

"Wanneer mensen de dj booth in een bepaalde kleur geverft willen zien, is dat snel mogelijk. Ook wil ik de consument bouwpaketten kunnen leveren, zodat DJ Furniture ook internationaal kan leveren."

Meer informatie over DJ Furniture vind je op www.djfurniture.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws