DJ T voert nieuwe acidbeweging aan in 11

Partyscene Redactie | 20 april 2005
headlines



Acid mag weer. Sterker nog, het moet! Deze oervorm van de house is eigenlijk nooit weggeweest, maar slechts een tijdje ondergronds gegaan. Er borrelt de laatste tijd weer iets aan de oppervlakte. Electro en minimal artiesten als Jesper Dahlback, Tiefschwarz en Nathan Fake voorzien hun producties steeds meer van een acid sausje. Om deze wederopstanding te vieren organiseert DJ Lupe elke derde donderdag van de maand “Acid Nouveau: La Nouvelle Vague Acidique & Other Modern Bleeps” in het oude Post CS gebouw aan de Oosterdokskade.

De editie op Koninginnedag is DJ T als speciale gast geboekt. Thomas Koch, zoals DJ T geboren is, leidt zijn label Get Physical vanuit Berlijn en zwaait bovendien de redactionele scepter over het Duitse Groove Magazine. Zowel zijn eigen producties als die van labelgenoten Booka Shade en M.A.N.D.Y. deden het het afgelopen jaar goed in het internationale clubcircuit. Voor Lupe was DJ T de voornaamste reden om weer acid te gaan draaien. Het is dan ook een hele eer dat hij deze avond zij aan zij staat met zijn inspirator.

DJ T wordt deze avond niet alleen bijgestaan door dj Lupe, maar ook door Kid Goesting. Met z'n drieën draaien ze acid in alle verschijningsvormen. Van de eerste releases op labels als Trax tot aan de nieuwste kruisbestuivingen. VJ Pixelpimp zorgt voor een passende trippy omgeving op de videowalls.

Op het programma voor volgende edities staan Nuno Dos Santos (19 mei), Richard Parker (16 juni) en Sandrien (21 juli). Kaarten zijn alleen te koop aan de deur en kosten je slechts een tientje.

Check voor meer info www.ilove11.nl of www.djlupe.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws