LoveIsOnline Partydate van de week

Partyscene Redactie | 15 april 2005
headlines


De partydates van deze week zijn weer om je vingers bij af te likken! Heren, mogen wij u voorstellen aan Lola. Deze 24-jarige Britse stoot heeft onlangs Londen ingeruild voor Amsterdam en is op zoek naar nieuwe contacten. Mode speelt een heel belangrijke rol in haar leven, maar niet per se door veel geld aan kleren uit te geven. Ze probeert ook creatief te zijn en oude kledingstukken met nieuwe te combineren. Omdat Lola pas net in Amsterdam woont, kent ze het nachtleven nog niet zo goed. Ze is altijd wel in voor een avondje stappen in een sfeervolle club en is al in de Melkweg en Paradiso geweest. Zonder muziek kan de Engelse niet leven. Thuis staat de radio altijd aan en zodra ze de deur uit stapt, sleept ze haar mp3-speler mee. Lola is een groot fan van electronische muziek en vooral van Moby. Ze heeft echter wel een slechte gewoonte: roken. Volgens Lola leef je maar een keer, dus moet je lekker doen wat je wilt.

En dan is het nu de beurt aan de dames om te smullen, en wel van de 21-jarige Bas, alias Bazza. Deze donkerharige spetter uit Bergen op Zoom zit allesbehalve stil. Niet alleen doet hij de HBO opleiding Media & Entertainment
Management, ook heeft hij een heus eigen bedrijf in het maken van websites. Mode interesseert ‘Bazza’ niet zoveel, als het maar lekker zit. In zijn vrije tijd houdt onze Bas van een partijtje basketbal, relaxen en uitgaan, meestal in België of Breda.
Muziek is voor deze levensgenieter goede funky sounds om lekker naar te luisteren. Roken vindt hij geldverspilling, wat volgens ons feestbeest beter in uitgaan kan worden geïnvesteerd.

Wil jij met Lola of Bas in contact komen? Je kunt ze onder hun alias contacten op www.loveisonline.com
Volgende week stellen wij weer twee leuke singles aan je voor!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws