Nieuwe Revu's Nachttempel update deel 2.

Partyscene Redactie | 9 maart 2005
headlines


Er zijn inmiddels 4500 mensen die wekelijks spreekwoordelijk het stemhokje betreden, meer dan de organisatie had durven dromen. In de top 5 is het een nek-aan-nekrace tussen de huidige koploper, Now & Wow, en Panama die de tweede plek bezet. Het verschil wordt steeds kleiner. Opvallend is de nummer drie, ’t Paard van Troje. Deze galoppeert steeds meer richting de eerste twee.

De huidige top 5 ziet er als volgt uit:
1 (1) Now & Wow
2 (2) Panama
3 (4) Paard van Troje
4 (5) Bitterzoet
5 (3) Paradiso

Onderling is er wel gewisseld, maar het zijn vooralsnog dezelfde clubs die de top 5 sieren. Maar er kan nog van alles gebeuren, want Club 11 en Off Corso liggen maar een paar stemmen achterop.
Om middernacht start de derde stemweek in een reeks van vijf: we zijn bijna op de helft. Vanaf elk emailadres kan er wekelijks een keer gestemd worden. Alle stemmers van week 1 lijken de afgelopen ronde weer te hebben meegedaan, dus de ontwikkelingen hebben waarschijnlijk te maken met de nieuwe aanwas stemmers.

Ook deze week was er weer veel aandacht in de media voor de Nachttempel.

Winnaar van 2004, de terminale club Las Palmas, gaf zichzelf als parodie de “Afkick Tempel Award 2005”
Now & Wow beloofde, indien ze zouden winnen, Miss Kittin, Tiefschwartz en Felix da Housecat te boeken voor het feest.

In Nieuwe Revu geven clubeigenaren aan welke club hun tweede keus is. Enkele citaten:

“11 voldoet aan de regels van een goede club. Geen saaie conceptformule met van die piemeltjeshouse “ (Ted Langenbach, Now&Wow)
“7 dagen per week van Braziliaans tot hiphop tot theater, de manier van werken van Bitterzoet is heel goed (Rene Vidal, Panama)
"Club Silly is ook goed. Haags chauvinisme, dat mag toch "(Jeroen vd Wiel, 't Paard)


Stem en steun jouw favoriete club in de race om "Nieuwe Revu's Nachttempel Award 2005!" Check voor meer info www.nachttempel.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws