Vaarwel Las Palmas

Partyscene Redactie | 1 maart 2005
headlines


De gemeente Rotterdam heeft na 26 maart andere plannen met het pand, wat natuurlijk enorm jammer is. Sinds september 2002 heeft Las Palmas allerlei grote namen mogen ontvangen en inmiddels is de club niet meer weg te denken uit het uitgaanscircuit. Dit zie je ook aan het aantal awards wat Las Palmas in de wacht wist te slepen. Vorig jaar nog werd de club nog gebombardeerd tot beste club van Nederland door Nieuwe Revu en ook een BG Award en een Gouden Kabouter pronken op de spreekwoordelijke schoorsteenmantel.

Las Palmas onderscheidde zich van de meute door de New Yorkse underground uitstraling, strakke inrichting en felle kleuren. Niet alleen grote jongens als Extrema gaven er feesten, ook kleinere organisaties als Dirty Sneakerz kregen de kans zich te profileren in de club. Grote namen als Dave Clarke en Laurent Garnier vulden de dansvloer.

Nu is het bijna voorbij, maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. De komende maand kun je nog vier zaterdagen knallen. De allerlaatste Las Palmas-avond is op 26 maart met optredens van dj’s Marcello, Marysol, Miss Monica, Secret Cinema live, Dwin, Edwin Bazen, Victor Coral, vj MacMotion, vj Lenard, mc Nova, Natarcia en nog veel meer.
Met zijn allen zullen we Las Palmas het afscheid geven dat het verdient.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws