Nieuw beleid Grote Prijs van Nederland

Partyscene Redactie | 10 februari 2005
headlines



Daarmee is het dus niet meer zo dat de winnaars van provinciale popprijzen automatisch mee mogen doen aan de Grote Prijs. Deskundige scoutteams, die bestaan uit programmeurs, journalisten en vertegenwoordigers van de provinciale popkoepels, zijn voortaan aanwezig bij de provinciale rondes, waar vanaf nu alle deelnemers kans maken op een plek in de finale. Verder trekken ze van evenement naar club en van podium naar feest om te bekijken wat er allemaal aan talent wacht om ontdekt te worden. Als je op die manier nog niet de aandacht weet te trekken, dan kun je jezelf profileren door een demo of speellijst op te sturen.

Voorheen was dat dus anders. Allereerst vonden in allerlei categorieën de provinciale competities plaats, gevolgd door de regionale finales, waarvan de winnaars weer werden beloond met een plekje in de finale in Paradiso. De organisatie van GPNL vindt dat de regiofinales niet toereikend zijn voor het aantal talenten in ons land.


Vorig jaar stonden in de finale van de categorie dance producers als DRILLEM en ZoeXenia. Ook Junkie XL was ooit winnaar van de Grote Prijs.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws