Open brief Sander van de Sluis: " Kan er goed om lachen. "

Partyscene Redactie | 15 september 2004
headlines


Veel ophef ontstond er deze maand over de column van Duncan Stutterheim in ID&T Magazine. Zo verbaasde de ID&T frontman zich over het feit dat Extrema frontman Sander van de Sluis zijn aandelen op de website van Extrema te koop aanbood voor 1 miljoen dollar. Ook zou van de Sluis zijn aandelen aan ID&T hebben willen verkopen. Vreemd voor iemand die zich al jaren kritisch in de media uitlaat over het commerciële karakter van ID&T en vooral "peace, love and happiness" predikt, aldus Stutterheim. Pikant detail is overigens dat Stutterheim zich in hetzelfde blad liet fotograferen als Sander van de Sluis, inclusief lange dreads.

De soap krijgt nu een vervolg door een open brief van Sander van de Sluis aan Stutterheim, waarin hij een aantal misverstanden tracht recht te zetten.

Open brief Sander van de Sluis

Hey Duncan,

Je blijft me verbazen. Na je complimenten tijdens je Gouden Kabouter speech dan nu de aandacht in je blad. Zelfs met foto! En dat allemaal na een zeer inspirerende zomer, met name door mijn bezoek aan het Burning Man Festival in Nevada.

Kan er goed om lachen. Jammer alleen dat je niet vermeldde, dat ik het eventuele geld voor mijn aandelen zal proberen aan te wenden om een Zeteltje Moraal in de Tweede Kamer te verwerven bij de aanstaande verkiezingen. Mijn verdere weg om te proberen de wereld een iets betere te maken, waarin ik de afgelopen jaren met Housefeesten organiseren te weinig geslaagd ben. Een en ander, zoals ik je vertelde bij ons etentje, een paar maanden geleden, hetgeen ik overigens geheel onverwacht, een erg aangename bijeenkomst vond.

Misschien dat je daar in de toekomst, als de vereniging echt vorm krijgt, een paar regels aan zou willen besteden. Dat zou echt te gek zijn!

Wel, voor nu... Het gaat je goed.

Sander
Ex.... (trema)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws