JEFFERSON’S HIGH FIVE 124

Partyscene Redactie | 5 augustus 2004
headlines


--------------------------------------------
:: Luister naar de tracks
--------------------------------------------


1- ARVID – TRY / NAKED MUSIC
Wat een ‘future-classic’ is deze nieuwe 12” van Arvid op het Naked Music label. Het is de ‘Gabrielle’ (Roy Davis jr. classic) van 2004!
Wat een heerlijke stem heeft deze Arvid, ook de remixen zijn van topkwaliteit. De Fenomenon remix is voor de Garage-heads, de remixen van Andy Caldwell en van Lance deSardi zijn mijn favoriete mixen en ook het meest geschikt voor de dansvloer. Verplichte aanschaf!!

2- MEDHISPOZ & JOHNNY FIASCO – ACID LIFE / S-SENS
S-sens is Frans en deze ‘Acid Life’ 12” is de 5e release op het label. Het origineel is okay, maar de remix van Johnn Fiasco is versie die ik het lekkerst vind. Fiasco’s productie is -zoals altijd- van hoge kwaliteit, mooie akkoorden en met een diepe baslijn. Zomers, maar met ballen!

3- 2 DOLLAR EGG – NAXOS / KOMPAKT
Het Duitse label Kompakt blijft maar met goeie 12”-es komen, zo ook de nieuwe 2 Dollar Egg, die deze week uitkwam. 2 Dollar Egg’s vorige release ‘Grafit’ op Klang zit standaard in mn koffer. Op de 12” staan 2 vette Minimal tracks, die stevig op Techno leunen, de beats zijn retefunky, de sounds en fx zijn diep. Er zit een enorm lekkere drive in de tracks, die het op de dansvloer erg goed zullen doen.

4- BOBBY PHARELLE – BOBBY’S DELHI / JAMAYKA
Bobby Pharelle is de labelbaas van Jamayka, het Amerikaanse label dat keer op keer uitstekende 12”-es uitbrengt. Behalve het origineel, staan er nog 3 remixen op van de track ‘Bobby’s Dehli’, namelijk van Dr.Kucho en Jay Tripwire. Tripwire’s mixen zijn lekker diep met flarden van een etnische stem en een 303 baslijn. Check ook de remix van Dr.Kucho!

5- ADAM KROLL – SYLPHEN / TRAUM SCHALLPLATTEN
De mij onbekende Adam Kroll komt deze week met een 12” op Traum Schallplatten. Drie tracks staan er op, allemaal in de Minimal hoek. ‘Squonk’ is mijn lievelingstrack, diep en een beetje duister, maar de vervormde stemmetjes geven het weer wat luchtigs. Ook ‘Yngoor’ op de andere kant is een fijn trackje.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws