16B bezoekt club 020

Partyscene Redactie | 4 juni 2004
headlines


Zaterdag 5 juni organiseert The Playground een prima feest voor de tech-house/progressive liefhebber. Ondermeer 16B en Marcello Umaña zullen verschijnen in club 020 in Amsterdam.

16B is al vanaf begin jaren negentig in opmars binnen de internationale dance-scene. Naast talloze producties op gerenomeerde labels voor ondermeer Yoshitoshi en zijn eigen label Alola, die grijs worden gedraaid door DJ’s als Deep Dish, Francois K en Ashley Beedle, reist Omid de hele wereld over om te draaien in de beste clubs van de planeet, zoals Zouk (Singapore), Bedrock (Engeland) en Release (San Francisco).
Vorig jaar verbaasde hij met het prachtige album 'How to live 100 years'. Momenteel is de engelsman bezig met een remix voor het Cirque du Soleil en Francois K.

Naast 16B staat er nog een globetrotter geprogrammeerd in de persoon van Marcello Umaña. Marcello was in Chili één van de eerste house-DJ’s en heeft regelmatig opgetreden met zijn landgenoten Ricardo Villalobos en Luciano. Bij The Playground zal hij bewijzen waarom hij met recht wordt gezien als één van de pioniers van de Chileense scene.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws