Het weekend bij Silly Symphonies

Partyscene Redactie | 3 juni 2004
headlines


Donderdag 10 juni is het tijd voor Illy Symphonies met Hitmeister D. Hitmeister D is een van de snelst rijzende sterren op het urban eclectische vlak. Hij staat bekend om zijn energieke en uitermate diverse sets. Aanvang 22:00 uur, entree is gratis.

'The weekend starts here'!! op vrijdag 11 juni met dj Remski solo.
De Haagse dj Remski is resident in het Paard en draait al jaren alle vormen van house. Hij draaide in verschillende clubs en op grotere feesten als Integrate en Lowlands. Daarnaast organiseert hij ook nog de Club Geluk feesten in Den Haag. Deze avond draait Remski solo en laat hij zeker zijn (deep)house klanken voorbijkomen. Voor 1:00 uur is er gratis entree!

Laidback Luke zaterdag 12 juni op Rapid Ass Movement!
Luke van Scheppingen, alias Laidback Luke, is het creatieve brein achter indrukwekkende melodielijnen en beats. Zijn muziek staat artistiek op een hoog niveau. In Nederland behoort hij anno 2003 tot de top. Hij is een gevierd dj die de hele wereld overvliegt en al meer dan dertig remixen op zijn naam heeft staan. Naast Laidback Luke presentert deze R.A.M ook Arshad. Arshad Rizvi (mede oprichter van Ijzersterkevenementen 2003) staat Laidback Luke deze avond bij.


Silly Symphonies
10, 11 en 12 juni
Grote Marktstraat 10
Den Haag
Meer informatie vind je op:
www.sillysymphonies.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws