KoninginneDance 2004

Partyscene Redactie | 22 maart 2004
headlines


Stichting Rotterdam Events organiseert dit jaar weer het grootste koninginnedag evenement van Rotterdam. In het verleden heeft dit tien jaar lang plaatsgevonden op het zadkineplein. Op het festival hebben altijd verscheidene bekende nationale en internationale bands en dj’s opgetreden voor een publiek van ongeveer vierduizend personen. In 2003 heeft Koninginnedag een andere invulling gekregen en is het event omgedoopt tot KoninginneDance. De diverse dance clubs die Rotterdam rijk is hebben een platform gekregen om zich bekender te maken met een groter publiek.

Dit jaar is het festival veel groter opgezet dan voorgaande jaren. Het evenement vindt plaats op de Kop van Zuid aan de Maas. De Kop van Zuid is een prachtige locatie waar ruimte wordt geboden aan zeven duizend personen. De meest vooraanstaande clubs uit Rotterdam werken op deze dag samenwerken om een indruk te geven van het clubcircuit in de Maasstad. De betrokken clubs zijn: Thalia Lounge, Las Palmas, Nighttown en Off Corso. De clubs zorgen voor een line-up, waardoor zij zich van elkaar kunnen onderscheiden. Juist door deze combinatie van partijen kan er een evenement worden neergezet met een eigen, Rotterdamse, identiteit. De line-up zal naar alle waarschijnlijkheid bestaan uit Jip deluxe, diverse residents vanuit de clubs zoals DJ Chris (Thalia Lounge), Mark Stable (Off_Corso), Taras (Nighttown) en eventueel Miss Monica of Dwin (Las Palmas). Exacte line-up, volgorde en starttijden van de dj’s volgen nog.

KoninginneDance
30 april 2004
Kop van Zuid aan de maas
14.00-20.00 uur
Kaarten: vvk 8 euro, deur 10 euro.Voorverkoop via Ticket Service.
De exacte locatie is het parkeerterrein aan de Wilhelminakade tussen het KPN-gebouw en Café Rotterdam. De locatie is makkelijk te bereiken met het openbaarvervoer; Tramlijn 20 en 23 en via de erasmuslijn van de Metro moet worden uitgestapt bij halte Wilhelminaplein.
Meer info: www.koninginnedag.com


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws