Vier je verjaardag met dj José

Partyscene Redactie | 15 maart 2004
headlines


De bekende trance dj José is al vanaf zijn veertiende jaar actief als dj. Hij begon met het draaien in discotheken en met drive-in-shows. Door de jaren heen draaide dj José in diverse clubs en op party’s in binnen- en buitenland. Hij was voor de afbranding van Club Lexion, resident dj op de zondagochtend in de Lexion. Naast zijn werk als dj, produceert José house en clubplaten in samenwerking met G-Spott. Wrong=Right, House of Justice, en ACCES zijn bekende hits geworden als resultaat van deze samenwerking.

Zaterdag 27 maart viert dj José zijn verjaardag in de Celebration Studio's in Den Haag, het voormalig "O" Dance Theatre. Natuurlijk staat hij tijdens dit feest achter de draaitafels. Dj Andre die voorheen samen met José in de Lexion draaide, staat nu opnieuw naast José in de Celebration Studio's. Samen draaien ze de grootste trance hits uit de periode 2000 tot nu. Verder staan er deze avond nog wat verrassingen op het programma die ook voor José tot de avond zelf geheim zullen blijven. Dit beloofd een spetterende avond te worden.

Ben je zelf ook op 27 maart jarig dan nodigt dj José je uit om samen met 9 vrienden je verjaardag te komen vieren tijdens deze avond. José geeft je daarbij ook nog eens 2 flessen champagne cadeau! Wil je hier in aanmerking voor komen scan dan je rijbewijs of paspoort in waar duidelijk je geboortedatum op te zien is en mail deze voor 20 maart a.s. naar CO2events@yahoo.com.

DJ Jose's birthday party feat. DJ Andre
Zaterdag 27 maart
Celebration Studio's Den Haag
23:00 - 06:00 uur
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop)
www.celebration-studios.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws