Mazzo maakt een uitstapje

Partyscene Redactie | 10 maart 2004
headlines


Voor het zover is gaat Mazzo dit weekend van start op vrijdag met een nieuwe editie van Rootz at Mazzo. Sinds de lancering enkele maanden geleden is deze avond bezig zich steeds meer te ontwikkelen tot een van de meest verassende binnen de Amsterdamse scene. Het trio Olav Basoski. Silverius en Alex Romano hebben Mazzo uitgekozen om de sound van hun Rootz label te laten horen. En dat lukt steeds beter. Wie nog niet overtuigd is moet vrijdag zeker even naar Mazzo om te horen waar Rootz voor staat.

De volgende dag, we hebben het nu over zaterdag, staat 23'nRising in het teken van een exclusieve set van dj Ryan Dent uit Zuid-Afrika. Op het moment is Dent bezig met een wereldwijde doorbraak. Wie deze ster in de dop nu alvast wil zien en horen in de intimiteit van de Mazzo omgeving moet snel zijn. Misschien is het wel de laatste keer. Ryan Dent staat bekend om zijn latin en tribal getinte groovy housebeats. Aan zijn zijde de vertrouwde verschijning van mr. Mazzo; Rene Vidal.

Zondag komt Magma naar Mazzo. Deze posse rond 100% Isis brengt dit keer een Val Sinestra reünie naar de club. Gezien de aanwezigheid van Isis in Miami deze week zal ze niet alleen koude maar ook heel wat warme platen meenemen. De avond begint lekker vroeg en eindigt niet te laat.

vrijdag 12-03: Rootz at Mazzo
DJ's: Olav Basoski - Silverius - Alex Romano
tijd: 23.00-05.00
entree 10 euro

zaterdag 13-03: 23'nRising (Excl)
DJ's: Ryan Dent(SA), Rene Vidal (NL)
tijd: 23.00-05.00
entree 10 euro

zondag 14-03: MAGMA op ZONDAG
Val Sinestra Reünie
tijd: 20.00-02.00
entree 10 euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws