De wereldkeuken van de Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 16 februari 2004
headlines


Mr. C. wordt gezien als een van de pioniers in de housescene en is voor velen een levende legende. Hij experimenteerde in de jaren tachtig al met elektronische muziek en presenteerde het grote publiek o.a. Shamen met 'Move any mountain'.
Door de veelzijdigheid in zijn sets kan de stijl van dit Londense kopstuk gerekend worden tot vele stromingen. Van future house tot funky techno of van psychedelic breakbeat tot abstracte acid electronica, deze man is van alle markten thuis. Mede door dit gegeven is Mr. C. een veelgevraagd dj van wereldformaat. Club Winkel van Sinkel is dan ook zeer vereerd met de komst van deze favoriet die, tussen de bedrijven door, nog even Utrecht bezoekt.

Naast Mr. C, zal Erick E van de partij zijn, om voor deze gelegenheid samen een set te draaien. Dit is een hele uitdaging op zich omdat hun eigen sets hemelsbreed kunnen verschillen. Beide heren zullen dus alles uit de kast gaan halen om er een memorabele avond van te maken. In de sub-area zijn de residents van het Love2Party dj-team weer aanwezig. Dj's Little Tim and Sandeep, die langzaam maar zeker aan een opmars bezig zijn, staan gewoonlijk bekend om sfeervolle tunes. Met vrolijke en gezellige funky platen zullen zij zeker hun steentje wederom bijdragen.


GlobalKitchen, Winkel van Sinkel
zaterdag 21 februari, 2004
Aanvang: 23.00-05.00
Entree: €14,- (clubrisk@winkelvansinkel leden €10,-)
www.fca-music.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws