Victor Coral en Eric de Man in de Dj Club

Partyscene Redactie | 16 februari 2004
headlines


De DJ Club organiseert elke eerste zaterdag van de maand een clubavond in de Lichtfabriek in Haarlem. Zaterdag 6 maart verzorgen de dj’s Victor Coral, Eric de Man en Raymundo de muziek met vocals van special quest Lex Empress. Deze avond zullen diverse muziekstromingen als deep grooves, Chicago beats en funky techno te horen zijn. Spectaculaire acts en een sfeervolle aankleding zullen vervolgens voor het verrassende element zorgen.

Dj Victor Coral is vooral bekend is vooral bekend van zijn “Rush” avonden van The Chemistry in de Amsterdamse Escape. Zijn energieke draaistijl is te omschrijven als funky, groovy, uplifting housemuziek.

Dj Eric de Man is een van de belangrijkste "realhousemusic" dj’s van Nederland. Zijn sets zijn altijd zeer gevarieerd en getuigen van een brede muzikale kennis. Momenteel wordt hij gezien als een van de best bewaarde geheimen van de Amsterdamse Underground scene. Zijn stijl is te omschrijven als groovy chicago/ deep house en technomuziek met een funky spirit.

Tenslotte zal dj Raymundo die al jaren actief is in de housescene met zijn energieke dj sets een combinatie van house en groovy techno laten horen.

De Dj Club:
Datum: Zaterdag 6 Maart 2004
Lokatie: Lichtfabriek, Haarlem
Adres: Minckelersweg 2
Line-up: Raymundo, Victor Coral, Eric de Man en Lex Empress
Tijden: 22:00 - 04:00 uur
Entree: vvk 14 euro (inclusief fee), deur 16 euro
www.djclub.nl




Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws