‘Er waait een frisse wind in Partyland!'

Partyscene Redactie | 29 december 2003
headlines


De kick off vindt toepasselijk plaats op 31 december a.s. Via een verrassend voorspel van spetterende entertainment door middel van sublieme life-acts en sprookjesachtige performances, zullen de gasten worden vervoerd naar ongekende hoogten!
Dit spektakel, dat nog lang in het geheugen zal blijven, wordt muzikaal begeleid door een optreden van Zuco 103. Het naspel zal worden verzorgd door een scala aan DJ’s waaronder Joost van Bellen en Erik de Man. Het jaar 2004 wordt hier dus knallend geopend met Soul, FutureFunk, disco, house, pop en electro. Voor 24.00 uur kun je genieten van de life-acts op de poppodia. Volgens Extrema zullen dit soort uitzonderlijke feesten in de toekomst veel stof gaan doen opwaaien in de uitgaansscene, hetgeen wij altijd zeer hartelijk welkom heten. Het feest is via een life-opname te zien op Veronica tv en radio.
Extrema’s Peter van Hal:”Het soort uitgaan dat wij beogen is totaal vernieuwend en doet een frisse wind in partyland waaien. Het wordt dan ook hoog tijd voor nieuwe, innovatieve ideeën. Ik zou iedereen in het nieuwe jaar willen meegeven voor originaliteit te gaan in plaats van voor de massa. Just don’t be a copycat!”

31-12-2003; Beursgebouw Eindhoven
entree :€40,- voor het gehele programma; €30,- voor het
nachtprogramma
aanvang: Vanaf 20.00
line-up : Dunca de la Funk, Zuco 103, Strange World, Joost van
Bellen, Erik de Man e.a.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws