First Impression Records en The Sessions gaan samenwerken

Partyscene Redactie | 3 december 2003
headlines



Beide heren werken al langere tijd samen, zoals met de release van C-Jay’s track “SwayWatch”op het label Moun10 records (platenlabel van Jaydee) in Januari 2004.

Onder het motto “weg met de laksheid, do it yoursef!” gaan ze de weg van studio tot eindproduct zelf in de hand houden: de muziek komt uit eigen stal, persingen worden zelf verzorgd en de distributie van de platen zal exclusief via The Sessions gaan lopen. Dit doen ze om de lange weg die een track moet afleggen van muzikant tot eindproduct te vergemakkelijken.

Dit alles past ook prima in de verhuizingsplannen van de Sessions Recordstore die al langere tijd gepland stond voor begin 2004: het “winkel én direct to consumer” gedeelte zal blijven bestaan, maar daarnaast komt er dus ook het distributie deel van First Impression Records, dat tevens via de Sessions internet site, zal gaan lopen.

De eerste release staat gepland voor begin 2004, met een streven van eind Februari. Deze release zal van GrayLock zijn, met op de a kant de progressive track “Dive To Survive” en op de b kant het diepe techno monster “Steaming”.

Meer info over deze en volgende releases volgen nog dit jaar!

(toegevoegd:03-12-2003/12:39)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws