Roog's CD Presentatie "The Sound Love and Dedication 2"

Partyscene Redactie | 27 oktober 2003
headlines


Tere ere van de release van zijn nieuwe mixcompilatie “The Sound Love and Dedication 2” en het Amsterdam Dance Event 2003 geeft dj Roog i.s.m. Club Risk en Panama op 30 oktober een feestje in de panama. Om dit feestje samen met hem te vieren heeft hij enkele zeer gewaardeerde collega’s uitgenodigd: Brian Tappert (Soulfuric Records) en Sandy Rivera (Defected Records). Deze twee Amerikanen hebben beiden hun sporen als producer al ruimschoots verdiend.

Brian Tappert is samen met zijn muzikale partner, Marc Pommeroy, eigenaar van het legendarische Soulfuric label. Het label staat bij liefhebbers van de soulful house sound bekend om haar constante kwaliteit en hoogstaande producties. Onder pseudoniemen als Jazz ’n Groove, Urban Blues Project, Cleptomaniacs en Soulsearcher brengen de twee al jaren producties en remixen uit. Hun Soulsearcher project ‘Can’t get enough’ stond zelfs op een in de Engelse top 40 en was de eerste release en vliegende start voor het Engelse Defected Records.

Sandy Rivera is bekend van de vele producties die hij onder zijn eigen naam uitbrengt maar ook onder productienamen als Deep Vision en Kings of Tommorow . Deep Vision’s come into my room was een grote hit en werd zelfs gesampled door Everything but the Girl. Daarnaast had hij grote clubhits met ‘I can’t stop’ en natuurlijk ‘Finally’. De vocalen van Finally werden door de engelse producers Layo en Bushwacka! gebruikt voor de vocale versie van hun track ‘Love Story’.

Dat beide heren naast het produceren van platen ook nog heel aardig om kunnen gaan met een stel draaitafels zal je donderdag dertig oktober kunnen ontdekken...

Donderdag 30 oktober
Voorverkoop: 12 euro
Amsterdam: AUB Ticket Service, Panama, Dance Tracks, Club Wearhouse, Rushhour, Outland Records.
Rotterdam: Outrage, Utecht, Twist & Shout.
Kaarten aan de deur: 15 euro
22.00 - 04.00

(toegevoegd:27-10-2003/10:59)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws