Naast events nu ook eigen bookings voor Reactor

Partyscene Redactie | 28 april 2003
headlines


Sinds een jaar organiseert Reactor feesten door het hele land heen. De eerste drie feesten van Reactor waren in de Amsterdamse Powerzone daarna hebben ze twee keer de NOW&WOW in Rotterdam aangedaan en vanaf vrijdag 2 mei organiseren ze een eigen clubavond, Creator, in de Rottedamse Nighttown. Sinds kort heeft Reactor ook een eigen bookings kantoor.

Reactor Bookings is opgericht door Arnold Vooys en Michel de Rijk. Naast de liefde en passie voor de muziek geven ze ook nog een andere reden voor de oprichting. “Wij hebben gemerkt dat nieuw talent weinig kans krijgt in de scene en dit terwijl de meeste dj’s heel goed zijn. Wij vonden dat wij hier iets mee moesten gaan doen en het nieuwe talent een kans moeten bieden,” vertelt Michel de Rijk.

Dj’s die Reactor Bookings al heeft gecontracteerd zijn Floornoiz, Vin-ill, Patriek Paap, Dave Harder, Clarence Brandon, Dr J., Emillio Ferreira, Vincent de Wit, Stephan de Wit en Carlos Rios. “Alle dj’s hebben hun eigen sound, maar wel een die bij Reactor past”, aldus de Rijk


(toegevoegd:28-04-2003/14:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws