Nu Heroes in Tivoli

Partyscene Redactie | 19 maart 2003
headlines




Tivoli organiseert het festival New Heroes. Met dit festival organiseert Tivoli een podium voor oude en nieuwe helden. De eerste dag van Nu Heroes is op donderdag 3 april. Op deze dag kun je helden verwachten als de New Yorkse Spinna. Zijn muziek is te omschrijven als dynamisch, eclectisch en dansbaar. St. Paul, de grote man achter Tivoli’s Pop-O-Matic, is de andere held voor deze dag.
De tweede dag van Nu Heroes is vrijdag 4 april. De helden van deze dag zijn Ladytron en DJ’s Jacques Lu Cont en David Guetta. Ladytron is de voorloper van electroclash, jaren tachtig-electro in een nieuw hypergestileerd jasje. Jacques Lu Cont is ook van de jaren tachtig, maar dan meer een funky electro sound gecombineerd met house en pop. De Franse David Guetta is de grondlegger van de French Sound, eindeloze grooves combineert hij met soulvolle vocalen en fantasierijke house.
Het festival wordt afgesloten op zondag 5 april door de heroes Gus Gus, Paul Brtschitsch en DJ Jeff Mills. Gus Gus laat een set horen die theatraal, visueel uitdagend en dansbaar is. Paul Brtschitsch (opschrijven is makkelijker dan uitspreken) zoekt in zijn techno naar verassing en het onverwachte. De techno die Jeff Mills laat horen ligt tussen minimalistische techno en het science-fiction gevoel in.


Nu Heroes
Datum: 3, 4 en 5 april
Locatie: Tivoli



(toegevoegd:19-03-2003/16:16)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws