Mystery Land en Artquake samen naar Haarlemmermeer

Partyscene Redactie | 17 maart 2003
headlines


Het voormalige Floriade terrein maakt het weekend van 23 en 24 augustus plaats voor Mystery Land en Artquake. In het Haarlemmermeer gelegen terrein zal het gehele weekend feest zijn.
Artquake en ID&Tgaan een samenwerking aan met als gevolg een festivalweekend voor zowel liefhebbers van dance- en popmuziek. Mystery Land, het oudste dancefestival van Nederland, heeft ieder jaar een andere locatie en is op zoek naar een vaste locatie. Artquake is een nieuwkomer in festivalland en vindt al twee jaar plaats in het Haarlemmermeers bos. Mystery Land kan op het terrein 40.000 bezoekers verwelkomen en ze bieden een deel van het terrein aan Artquake. Daarnaast zal Artquake tijdens Mystery Land een eigen tent hosten. De tent wordt net als Artquake vernieuwend en eigenzinnig.

Beide organisatie zijn enthousiast over de samenwerking. “De festivals zien er veel voordelen en een uitdaging in, maar bovenal levert het de jeugd een geweldig gevarieerd festivalweekend op, waar voor iedereen wat te beleven valt,” aldus de organisaties.

Zaterdag 23 augustus : Mystery Land
Zondag 24 augustus : Artquake Open Air


(toegevoegd:17-03-2003/12:26)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws