Summersounds in Convention Factory Amsterdam

Partyscene Redactie | 3 juli 2003
headlines


[URL1] kan niet wachten op de zomer en geeft je alvast een voorproefje op de warme dagen. Op zondagmiddag 30 maart wordt het weekend gezellig afgesloten met SummerSounds in de Amsterdamse Convention Factory. Dj’s die deze middag en avond gaan draaien zijn onder andere DJ Funkerman, DJ Jose, Marco V en Judge Jules. Het feest begint om vier uur en eindigt om twaalf uur. De kaartjes zijn 27,50 euro en te koop bij TicketBox.
“Met de zomer voor de deur komt het Nederlandse strand ook weer in aanmerking als locatie voor een dancefeest. In de zomer kent Bloemendaal aan Zee Beachbop. Maar zover is het nog niet. Daarom organiseert De Kust SummerSounds,” aldus de organisatie.

De organisatie is nog bezig om het 100 procent rond te krijgen, maar als het goed is komt de tv-zender MTV op Summersounds beeldmateriaal schieten. Ook op de radio is er aandacht voor het feest. Radio 538 zal in Dance Department de nodige zendtijd schenken aan Summersounds.

In mei volgt de eerste Beachbop. In 2002 was Beachbop voor het eerst een officieel festival. Dit gratis toegankelijk festival waar 7 strandtenten aan mee doen groeit elk jaar verder. Vorig jaar streken voor de verschillende afleveringen in totaal 120.000 partypeople neer in Bloemendaal aan Zee.

De paviljoens die de 6 zondagen in het zomerseizoen elk met hun eigen programmering komen zijn De Republiek, Bloomingdale, Lido, De Kust, De Zomer, Solaris en Woodstock69. Over de line up valt nog niet veel te zeggen, maar De Kust kan melden dat zij druk aan het onderhandelen zijn met nummer één Dj van de wereld, Tiësto.

Wil jij graag naar SummerSounds? Ga dan naar Winnen


(toegevoegd:07-03-2003/10:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws