Pulse Party in Van Nelle Fabriek

Partyscene Redactie | 2 mei 2003
headlines



Om het underground gehalte hoog te houden werd de locatie zo lang mogelijk geheim gehouden zodat, net als in de begindagen van de house, alleen degenen die er echt bij willen zijn, achter de informatie komen. Degene die er echt bij wilden zijn, hadden het geheim al ontrafeld. De hints op de Pulse-site waren voor de kenners duidelijk. Voor degenen die het nog niet wisten, is de locatie nu wereldkundig gemaakt.

Twee zalen in het door NOW&Wow begeerde Van Nelle Fabriek worden 15 februari in een underground sfeer ondergedompeld. Dj’s die de organisatie voor de eerste editie wist te strikken zijn Kevin Saunderson (USA), Layo & Bushwacka! (UK), Junior Jack and Kid Crème (BE), Michel de Hey, Erick E. en Benny Rodrigues vs Laidback Luke.

Speciaal voor de introductie van Pulse heeft Junior Jack onder de naam Room 5 de track 'Make Luv' geproduceerd. Dit is een remake van Oliver Cheatham’s jaren zeventig hit. Samen hebben zij het nummer in een eigentijds jasje gestoken. 'Make Luv' is nu uit op vinyl via PIAS. De cd release staat gepland voor medio maart. Een deel van het nummer is al te beluisteren op de Pulse-site.

Ga naar de "WINNNEN" rubriek als jij kans wil maken op een set van 2 kaarten.
Pulse, The Make Luv edition
Van Nelle Complex, Rotterdam
Zaterdag 15 februari 2003
23.00 – 06.00
25 euro

(toegevoegd:05-02-2003/13:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws