Ultimate Techno op nieuwe locatie

Partyscene Redactie | 27 januari 2003
headlines


Na 2 feesten in het Symposion, is de organisatie van Ultimate Techno overgestapt naar een nieuwe locatie. De locatie in het centrum van Utrecht, beter bekend als de Get Down Dancepalace is heropend als Domstad City Theater en zal zich onder de nieuwe naam meer gaan richten op de dance scene.

Berry van Gardingen en Marco van Dommelen van Coming Soon, die al op Impulz en Chemistry stonden, zetten op de editie van 7 februari een liveset neer.
De Engelse Damian Keane, die eerder al op Awakenings en Integrate stond, draait een set waar hij zijn harde techno invloeden in laat horen.
Upcoming talent Greg Martini staat na Multigroove en Teqnology nu bij Ultimate Techno. Ook het Utrechtse Technoduo staat weer tussen de lineup. Dj Huber zal de aankomende editie samen met Scan als vanouds een duo vormen.

Naast de Mainroom, is er een Chillroom waar Dj Etcentist jazzy, hiphop en lounge zal draaien. Een Full Color Lasershow & VJs maken het feest compleet.

Partyscene geeft 4 x 2 kaarten weg. Check de rubriek “WINNEN”.


Ultimate Techno
Domstad City Theater (Get Down)
Potterstraat 16-20, Utrecht.
07-02-2003
23.00-06.00
Doorsale only: 10 euro
Line up: Damian Keane (Awakenings) - Coming Soon (Impulz, Chemistry) - Greg Martini (Teqnology) - DJ Huber & Scan (residents)

(toegevoegd:27-01-2003/12:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws